FAQs

Tag dig tid til at læse de ofte stillede spørgsmål nedenfor, før du kontakter os, for 90 % af dine spørgsmål vil blive besvaret her. Hvis de ikke er, er du velkommen til at sende os en e-mail på hello@vonavu.com

Hvornår ankommer min ordre?

De fleste ordrer behandles inden for 2-4 arbejdsdage efter bestillingen. En e-mailbekræftelse med dit sporingsnummer vil blive sendt til e-mailadressen, når ordren er afsendt. Ordrer sendes fra vores nærmeste lager baseret på din placering. Dette er anslåede tider baseret på aktuelle leveringstider*.

USA, Canada: 7 - 10 arbejdsdage

Storbritannien, Europa: 7 - 15 arbejdsdage

Australien, New Zealand: 7 - 15 arbejdsdage

*Tiderne kan variere på grund af travle forsendelsesperioder eller nationale helligdage og COVID-19.

Er min ordre blevet afsendt endnu?

Ordrer afsendes normalt inden for 2-4 arbejdsdage, nogle gange hurtigere. Du vil modtage en afsendelsesmail, når din ordre er afsendt, men tjek venligst din SPAM/Junk-boks i tilfælde af, at den er havnet der. Hvis du ikke kan finde din afsendelsesmail eller tror, at du har slettet den, kan du kontakte os på hello@vonavu.com, så kan vi give dig oplysninger i realtid om, hvorvidt din ordre er blevet afsendt eller ej.

Min vare er gået i stykker eller er beskadiget, hvad kan jeg gøre?

Først og fremmest undskylder vi, hvis dette er sket. For at hjælpe os med at ordne det, bedes du tage billeder og sende dem til os på hello@vonavu.com, når vi har modtaget dem, vil vores team tage sig af det. Vi skal have besked inden for 48 timer efter pakkens ankomst og er heller ikke ansvarlige for eventuelle emballageskader, da det er kurérens opgave at håndtere den med omhu. Dette er uden for vores kontrol.

Jeg bestilte 2 eller flere varer, hvorfor modtog jeg kun én?

Når du bestiller flere varer ad gangen, kan de blive sendt separat, da produkterne sendes fra forskellige lagre, som vi ejer. Du modtager måske en vare før den næste. Så gå ikke i panik, hvis du ikke modtager alle dine varer på én gang ... du skal nok få dem!

Jeg har brug for at annullere eller ændre min ordre, hvordan gør jeg det?

Vi gør altid vores bedste for at annullere din ordre, men hvis din ordre allerede er afsendt eller behandlet, kan vi ikke annullere din ordre. Hvis du gerne vil ændre din ordre, f.eks. stil, størrelse eller leveringsadresse, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme eventuelle ændringer, forudsat at din ordre ikke allerede er afsendt. Hvis din ordre er blevet afsendt, kan vi ikke ændre ordren, men vi byder altid en returnering velkommen, hvis du ønsker det.

Kan jeg få pengene tilbage eller returnere?

Vi har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis der er gået 30 dage, siden du modtog dit køb, kan vi desværre ikke tilbyde dig en refundering eller ombytning. For at få pengene tilbage skal varerne være i den stand, du modtog dem i, med æske, emballage og alt tilbehør inkluderet.

Hvilke lande sender I til?

Vi sender GRATIS til alle lande i verden.

Har du en garanti?

Ja, selvfølgelig! Alle ordrer leveres med en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Send os blot en e-mail, så hjælper vi dig gerne med at returnere.